Onze diensten.

Platfohrm HR-ontzorgers.

Met onze ontzorgers haal je echte professionals in huis. Hun brede kijk op een praktisch HR-beleid zal er snel voor zorgen dat ook jouw bedrijf een robuust en up-to-date HR-beleid voert.

Ontdek onze prijs

Unieke HR-ontzorgers.

Met onze ontzorgers haal je echte professionals in huis. Hun brede kijk op een praktisch HR-beleid zal er snel voor zorgen dat ook jouw bedrijf een robuust en up-to-date HR-beleid voert.
Je kan de praktijk meteen onder de knie krijgen met onze eigen PlatfohrmGo software (beschikbaar dankzij Centhro). Zo pas je meteen de opgedane kennis toe op jouw HR-beleid.

the HR ecosystem

Wanneer KMO’s, HR-experten en HR-leveranciers ideeën delen en elkaar ontmoeten, dan ontstaat er een duidelijke win-win situatie.

Hiervoor staat 'the HR-ecosystem' ...

Ecologie: wisselwerking tussen leefgemeenschappen (medewerkers in een organisatie) en hun omgeving.
Economie: de HR-behoeften van alle partijen worden optimaal vervuld.
Ontdek de win-winsituatie:
Waarom voor jouw bedrijf?
Als KMO is toegang tot de laatste HR-ontwikkelingen uitdagend. Je kan minder onderhandelen over prijzen,  je hebt misschien niet de juiste kennis in huis en soms geen vast personeel dat werkt aan HR.
Wat doen wij?
Wij verbinden je met onze HR-ontzorger en PlatfohrmGo software. Onze ontzorgers verbinden we dan weer met de juiste HR-leveranciers, zodat je steeds een breed scala aan HR-oplossingen kan aanbieden.
Wat krijg jij?
Eén aanspreekpunt mét software om je volledige HR-organisatie te onderhouden, toegang tot HR-leveranciers aan scherpe prijzen en alle voordelen zoals hieronder opgelijst.
Waarom voor HR-leveranciers?
KMO's zijn voor HR-leveranciers een moeilijk aan te boren segment. Vaak is de sales-investering groter dan die voor een groter contract, omwille van de ontbrekende HR-expertise aan de kant van KMO’s.
Wat doen wij?
Wij centraliseren het aanspreekpunt van HR-leveranciers binnen PlatfohrmGo, zodat zij diensten en producten efficiënt kunnen verkopen aan KMO’s.
Wat krijgt de KMO?
Als KMO krijg je scherpe prijzen die normaal enkel voor grote ondernemingen beschikbaar zijn. We bekostigen deze door de efficiëntie-winst van HR-leveranciers (voor een klein gedeelte) door hen te laten betalen.
Waarom voor jou als consultant?
KMO's voorzien van part-time HR-consultancy is uitdagend. Elk bedrijf heeft zijn eigen beleiden, systemen en cultuur. Met PlatfohrmGo kan je alvast alle systemen vervangen door één omvattend HRIS-systeem dat repetitieve taken zoals payroll automatiseert.
Wat doen wij?
Wij brengen je snel op gang met PlatfohrmGo, één efficiënt systeem voor je klanten. Je krijgt ook toegang tot onze Platfohrm community, waar KMO’s, collega-consultants & ondernemers samenkomen.
Wat krijgt de KMO?
Efficiënte, scherpgeprijsde en praktische HR-begeleiding, met software die alle facetten van een KMO HR-beleid bestrijkt.

Wat brengt je ontzorger met zich mee?

Elke maand komt je ontzorger jou een vast aantal uren helpen met je HR-beleid en meer specifiek met volgende facetten:

Optimaal salarispakket
dat rekening houdt met de wetgeving en overeenstemt met het beleid dat past voor jouw KMO.
Automatische payroll
vermijd dubbele input, reduceer de foutenlast tot een minimum en sta in direct contact met je sociaal secretariaat.
Modern HR-beleid
introduceert hedendaagse tools en draagt bij tot een motiverend personeelsbeleid.
Deals bij HR-leveranciers
via de partnerships van Platfohrm worden je HR-aankopen pas echt interessant.

Bouw een modern HR-beleid.

Start vandaag nog met een Platfohrm ontzorger en bouw snel aan een HR-beleid dat klaar is voor de 21ste eeuw.

Neem een ontzorger