Onze diensten.

Platfohrm HR software.

Platfohrm bied je unieke software aan. Anders dan vele software-oplossingen komt Platfohrm met relevante en up-to-date content. De meest recente wetgeving, toepassingen, modeldocumenten & aanbiedingen van HR-leveranciers, zijn steeds beschikbaar.

Bovendien kan je eindeloos bouwen aan een geïntegreerde HRIS, op basis van dezelfde software en dus ... future-proof !

Ontdek de software

Unieke HR-software.

Je ontvangt PlatfohrmGo: krachtige HR-software ontwikkeld met Centhro in een standaardconfiguratie en voorzien van actuele content (sociale wetgeving, extralegale voordelen, aanbiedingen leveranciers, enz.).
PlatfohrmGo zorgt voor tijds- en efficiëntiewinst door automatisering via 1 centrale en modulaire e-HRM toepassing: uitwisseling van gegevens met je sociaal secretariaat, centralisatie van data (input via 1 toepassing), kennis & ondersteuning, optimalisatie van aankopen.
PlatfohrmGo laat je ook toe om het salarispakket van je medewerkers te optimaliseren.

the HR ecosystem

Wanneer KMO’s, HR-experten en HR-leveranciers ideeën delen en elkaar ontmoeten, dan ontstaat er een duidelijke win-win situatie.

Hiervoor staat 'the HR-ecosystem' ...

Ecologie: wisselwerking tussen leefgemeenschappen (medewerkers in een organisatie) en hun omgeving.
Economie: de HR-behoeften van alle partijen worden optimaal vervuld.
Ontdek hoe het werkt:
Waarom voor jouw bedrijf?
Vandaag zitten de processen die verband houden met HR nog al te vaak verspreid in diverse Excel-bestanden, dus niet centraal beschikbaar, met tijdrovende aanpassingen in verschillende bestanden, risico op fouten, …
Wat doen wij?
Platfohrm levert je een krachtige tool om de meest voorkomende processen van je personeelsbeleid te automatiseren en toegankelijk te maken voor alle betrokkenen.
Wat krijg jij?
Naast de kracht van een HR-software, levert Platfohrm ook actuele content. Met andere woorden: Platfohrm levert achtergrond-informatie, duiding en sturing en komt zo tegemoet aan de vragen van alle betrokken partijen.
Waarom voor HR-ontzorgers?
Vandaag zitten de processen die verband houden met HR nog al te vaak verdeeld in diverse Excel-bestanden, dus niet centraal beschikbaar, met als gevolg tijdrovende aanpassingen in uiteenlopende bestanden, risico op fouten, …
Wat doen wij?
Platfohrm levert jou als HR-ontzorger een krachtige tool om de meest voorkomende processen van het personeelsbeleid bij jouw klant te automatiseren en toegankelijk te maken voor alle betrokkenen (directie, HR, medewerker). De automatisch aangemaakte processen maken je job een stuk makkelijker, je houdt het overzicht en beschikt steeds over actuele informatie.
Wat krijgt de KMO?
Naast de kracht van HR-software, levert Platfohrm ook actuele content. Met andere woorden: als HR-ontzorger heb je achtergrondinformatie, duiding en sturing binnen handbereik.
Waarom voor HR-medewerkers?
Vandaag zitten de processen die verband houden met HR nog al te vaak verdeeld in diverse Excel-bestanden - dus niet centraal beschikbaar - met als gevolg tijdrovende aanpassingen in uiteenlopende bestanden, risico op fouten, …
Wat doen wij?
Platfohrm levert jou als HR-medewerker een krachtige tool om de meest voorkomende processen van je personeelsbeleid te automatiseren en toegankelijk te maken voor alle betrokkenen (directie, HR, medewerker). De automatisch aangemaakte processen maken je job een stuk makkelijker, je houdt het overzicht en beschikt steeds over actuele informatie.
Wat krijgt de KMO?
Naast de kracht van HR-software, levert Platfohrm ook actuele content. Met andere woorden: als HR-medewerker heb je achtergrondinformatie, duiding en sturing binnen handbereik.

Waarom PlatfohrmGo?

Vanaf een centraal beschikbaar en up-to-date personeelsdossier van iedere medewerker, over het beheer van vacatures (via een Applicant Integration System) en processen van on-boarding, transitie en off-boarding, breng je vlekkeloos de link tot stand met je sociaal secretariaat, dat over alle input beschikt om de lonen van je medewerkers te berekenen. Nauwkeurig, snel en zonder fouten …

Optimaal salarispakket
dat rekening houdt met de wetgeving en overeenstemt met het beleid dat past voor jouw KMO.
Automatische payroll
vermijd dubbele input, reduceer de foutenlast tot een minimum en sta in direct contact met je sociaal secretariaat.
Modern HR-beleid
PlatfohrmGo is voorzien van hedendaagse tools die bijdragen tot een motiverend personeelsbeleid.
Deals bij HR-leveranciers
via de partnerships van Platfohrm worden je HR-aankopen pas echt interessant. Deze deals worden ondersteund door PlatfohrmGo.

Bouw een modern HR-beleid.

Start vandaag nog met je inschrijving voor Platfohrm en krijg snel toegang tot de performante software PlatfohrmGo.

Neem een ontzorgerNeem een opleiding