Over ons.

Platfohrm is het logisch verlengstuk op Centhro en beantwoordt tegelijk aan een reële behoefte in de kring van KMO-bedrijfsleiders en hun HR-verantwoordelijken.

In 2001 zette Benny Hoebregs na een lange loopbaan in de verzekeringsbranche (Employee Benefits) het bedrijf Centhro HR op.

Zijn doelstelling was om de uiteenlopende processen van HR te centraliseren in een zogenaamd Human Resources Information System (HRIS).

Zo ontstond Centhro HR, een krachtige online HR software die de administratieve en de beleidsaspecten van personeelsbeleid verenigt en automatiseert in één product.

Intussen mag Centhro HR fier zijn over een hele reeks tevreden klanten.

Vanuit de opgedane ervaring en inspelend op de behoeften van de kleine en middelgrote organisatie, startte Benny een nieuwe dienstverlening op die als Platfohrm door het leven gaat. Doelstelling is om de kopzorgen die de KMO-bedrijfsleider dagelijks met zijn personeelsbeleid ondervindt, te verminderen en te ondersteunen.

Bouw een modern HR-beleid.

Start vandaag nog met je inschrijving voor een Platfohrm opleiding of neem een ontzorger en bouw snel aan een HR-beleid dat klaar is voor de 21ste eeuw.

Neem een ontzorgerNeem een opleiding