Over ons

Owner

BENNY HOEBREGS

Don’t forget, life IS beautiful

Als Employee Benefits Consultant bij een grote verzekeringsmaatschappij kreeg ik tijdens B2B contacten vaak de vraag “Hoe groot is de papieren rompslomp?”, “Hoe ik leg ik mijn werknemers uit wat die verzekering inhoudt?”, “Hoe ga ik bijhouden wie welke verzekering heeft en wanneer deze vervalt?”. Ik ben meer dan één keer door werkgevers gecontacteerd met de vraag of het retroactief alsnog mogelijk was om een verzekering in orde te maken.

De opkomst van het internet bood mijn inziens de kans om op deze en andere soorten vragen een online antwoord te bieden. In 1999 heb ik daarom People Solutions BV opgericht. Mijn doelstelling is tot op de dag van vandaag dat geen enkele werkgever die bij ons klant is, nog mag wakker liggen van vragen omtrent de HR-processen in zijn bedrijf.

Om dit doel te bereiken ontwikkelde ik in 2009 met Centhro een krachtig online Human Resources Information System (HRIS), dat de administratieve en de beleidsaspecten van personeelsbeleid verenigt en automatiseert in één product. Vandaag biedt Centhro zijn vele klanten een HR-oplossing op maat.

Het belang van het voeren van een goed HR-beleid is de afgelopen 10 jaar enorm gegroeid. De oorlog om talent is niet nieuw, maar vandaag de dag meer dan ooit voelbaar. Dat ervaar ik zelf als bedrijfsleider van een kleine KMO aan den lijven. Daarnaast geeft de huidige coronacrisis een extra boost aan digitaliseringsprocessen. Daarom heb ik specifiek voor kleine en middelgrote KMO’s een aanbod op maat uitgewerkt: Platfohrm. Ook met Platfohrm wil ik de kopzorgen die de KMO-bedrijfsleider dagelijks met zijn personeelsbeleid ondervindt verminderen en ondersteunen., te verminderen en te ondersteunen.

Vacatures

We zijn bij Platfohrm altijd op zoek naar nieuw talent.  Ook al vulden we recent een aantal van onze openstaande vacatures op, wie weet kan jij in de toekomst onze nieuwe collega worden.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@peoplesolutions.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit mag je van ons verwachten: